Bestuursleden Gezocht

Lid worden

Om ook in de toekomst al onze activiteiten en vaste kosten te kunnen dragen zijn wij op zoek naar nieuwe leden. Voor € 5,– per jaar ben je al lid en draag je dus al bij om de traditie van het vieren van de verjaardag van onze vorst(in) in Enter mogelijk te maken.

Draagt u Oranjevereniging Enter een warm hart toe?

• Word dan lid van de Oranjevereniging Enter
  • Koningsdag kan dan ook in de toekomst georganiseerd worden!
  • Dit kan al voor €5,– per jaar

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan “Oranjevereniging Enter”om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van “Oranjevereniging Enter”. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Aanmeldformulier

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.